Tilbage til forside - Gutmann Emhætter
  a+n: Vi beskæftiger os med markedsføring, salg, service og undervisning inden for værktøj, køkken og belysning. Læs mere her.
  BLANCO: Match din køkkenvask med dit køkkenarmatur. Se Blancos store udvalg af kvalitetsvaske i rustfrit stål, Silgranit® og Keramisk porcelæn her.
  INSINKERATOR: Alt organisk affald, kaffegrums, kyllingeben, grønsagsskræller etc. direkte ned i afløbet. Besøg insinkerator.dk og lær mere om køkkenkværne.
Din mening/Spørgsmål? Din mening/Spørgsmål?   Print siden Udskriv    

Indbygning i loft
SOMBRA II

Lydsvagt indbygningsemfang til det moderne køkken  • Produktinfo
  • Teknisk info
  • Billedgalleri

Det karakteristiske og populære emfang Sombra er nu blevet viderefortolket i en hvid og næsten usynlig version. Uden at stjæle opmærksomhed i køkkenet, tager Sombra II sig effektivt af røg og mados.

 

Ved både at have en intern og ekstern motor, sætter loft-emfanget nye standarder for effektiv udsugning uden at overdøve samtalen i køkkenet. Dermed skaber det pladsbesparende og støjsvage emfang de optimale betingelser for fælles madlavning eller gæster i køkkenet.

 

Lys-effektiv problemløser

Med sin lave indbygnings-højde og flade kanaler er Sombra II en god løsning til 1. sals huse, samt indretninger med køkken-ø i stuen. LED-belysning i emfanget skaber en praktisk og behagelig belysning i køkkenet, og med sin holdbare virkeevne kan lys-effektiviteten nydes langvarigt, inden du skal tænke på at skifte den.

 

Fjernbetjening

Der hører selvfølgelig en fjernbetjening med til emfanget, hvor du kan tænde/slukke, styre lys og skrue op og ned for udsugningen.

Tekniske specifikationer, Sombra II emfang

Ifølge gældende EU-direktiv om energimærkning af ovne og emhætter, er det ikke et krav at energimærke emhætter med recirkulation.
Klik for at se billederne i stort format.Tilbage
Se også...

 

Køb Gutmann her

Bestil materiale


GUTMANN v/ andersen & nielsen as | Meterbuen 2-4 | 2740 Skovlunde | Tlf: 36 41 02 00 | Fax: 36 41 69 32 | E-mail: info@gutmann.dk