Tilbage til forside - Gutmann Emhætter
  a+n: Vi beskæftiger os med markedsføring, salg, service og undervisning inden for værktøj, køkken og belysning. Læs mere her.
  BLANCO: Match din køkkenvask med dit køkkenarmatur. Se Blancos store udvalg af kvalitetsvaske i rustfrit stål, Silgranit® og Keramisk porcelæn her.
  INSINKERATOR: Alt organisk affald, kaffegrums, kyllingeben, grønsagsskræller etc. direkte ned i afløbet. Besøg insinkerator.dk og lær mere om køkkenkværne.
Din mening/Spørgsmål? Din mening/Spørgsmål?   Print siden Udskriv    

Indbygning til bord
FUTURA

Fremtidens emfang, som forsvinder ned i bordpladen  • Produktinfo
  • Teknisk info
  • Billedgalleri

Det har lykkedes Gutmann at udvikle det ultimative bordemfang - det kan enten gemmes væk, når det ikke er i brug, eller vises frem som det stykke design det er. 

 

Futura er et innovativt og unikt emfang, som både er diskret og effektivt. Under en stålramme i bordpladen skjules emfanget, når det ikke er i brug. Som et sejl rejser det sig fra bordpladen, når du skal bruge det, og sørger for at lede mados og damp væk gennem de skjulte filtre bag glaspladen. 

  

Futuras ramme kan også fås i en version til planlimning, så bordplade og stålramme går ud i ét. Det er muligt at indsvejse rammen i en stålbordplade, hvorved emfanget stort set er usynligt.

 

Usynligt bordemfang

Unikt og effektivt bordemfang der forsvinder ned i bordpladen, når det ikke er i brug. Emfanget betjenes enten via fjernbetjening eller planforsænket glaspanel i bordpladen.

 

Effektiv kantsugsteknik

Emfanget har kantsug, en teknik der giver den mest effektive udsugning. Fedtfiltrene er skjult bag glaspladen. 

  

Mulighed for recirkulering

Er det ikke muligt via kanaler at lede luften ud i det fri, kan man vælge Futura som et recirkuleringsemfang, hvor aktive kulfiltre sørger for at rense luften, før det ledes tilbage i rummet. 

 

Motorer 

Futura til recirkulering og intern motor leveres med to kraftige motorer på hver 950 m3/t, der effektivt suger mados ned under bordet og væk. 

 

 

Se håndholdt videooptagelse af Futura i funktion her ... 

Tekniske specifikationer, Futura emfang

Ifølge gældende EU-direktiv om energimærkning af ovne og emhætter, er det ikke et krav at energimærke emhætter med recirkulation. 

 


Klik for at se billederne i stort format.

  

  


  

  


  

  

  
Tilbage
Se også...

 

Køb Gutmann her

Bestil materiale


GUTMANN v/ andersen & nielsen as | Meterbuen 2-4 | 2740 Skovlunde | Tlf: 36 41 02 00 | Fax: 36 41 69 32 | E-mail: info@gutmann.dk