Tilbage til forside - Gutmann Emhætter
  a+n: Vi beskæftiger os med markedsføring, salg, service og undervisning inden for værktøj, køkken og belysning. Læs mere her.
  BLANCO: Match din køkkenvask med dit køkkenarmatur. Se Blancos store udvalg af kvalitetsvaske i rustfrit stål, Silgranit® og Keramisk porcelæn her.
  INSINKERATOR: Alt organisk affald, kaffegrums, kyllingeben, grønsagsskræller etc. direkte ned i afløbet. Besøg insinkerator.dk og lær mere om køkkenkværne.
Din mening/Spørgsmål? Din mening/Spørgsmål?   Print siden Udskriv    

ABAJO: Bordemfang skaber nye muligheder for fleksibel køkkenindretning

 

 

Abajo er løsningen til dem, der ønsker, at emfanget hverken skal ses eller høres. Abajo-systemet har en diskret udformning og er udstyret med en særdeles effektiv udsugning, der virker i det skjulte, hvorfor Abajo også fremstår som et funktionelt bordemfang, der er både praktisk og visuelt unikt.

 

Bordemfang tilbyder individuelle indretningsmuligheder

Abajo er et modulopbygget  system, hvor forskellige kogesektioner kan kombineres med et eller to bordemfang. En enkel rammekonstruktion, der fås i sort eloxeret eller rustfrit stål, holder styr på enten 2 eller 3 af Gutmanns specielt udviklet kogesektioner og adskiller sektionerne med et bordemfang. Alternativ kan emfangsmodulet købes separat og monteres i forlængelse af en standart kogesektion. Formen er firkantet, designet smalt og tilsammen får emfang og kogesektioner en strømlinet fremtoning, der stemmer godt overens med tidens krav til diskrete og pladsbesparende løsninger.

 

Gutmanns specialfremstillede kogesektioner

I den specielle ramme, der kan ilægges eller planlimes, er det muligt at placere tre forskellige typer kogesektioner: Induktion, Wok eller Teppan Yaki i 38 cm bredde. Gutmann har specialfremstillet kogesektionerne med den nyeste teknologi inden for tilberedning af mad og kombinationsmulighederne gør det muligt at indrette kogepladsen præcis efter kundens ønsker og behov.

 

Naya 6 er en rummelig og minimalistisk køkkenvask med smart tilbehør - f.eks. skærebræt i hvid plast

Abajo med to induktions-sektioner og et emfangsmodul, leder effektivt madosen væk fra madlavningen.

Abajo systemet med tre forskellige kogesektioner og to emfangsmoduler. Fremstår diskret og stilrent i designet i den sorte udgave. Abajo emfang i rustfrit stål som enkeltmodul, der kan kombineres med standard kogesektioner. Modulet kan planlimes eller ilægges.


Multifunktionsfilter og nem betjening sikrer stor brugervenlighed
Med Abajo emfangsmodulet går kvalitet og funktion op i en højere enhed. Emfanget er udstyret med et multifunktionsfilter, der sørger for en effektiv fedt- og kondensopsamling. Emfanget betjenes nemt via trykpanel, bl.a. med mulighed for også at indstille til efterløb. Små LED-lysdioder langs filtret i bunden giver en interessant lyseffekt.

 

Plads til behagelig samtale under madlavningen
Trods den kraftfulde motor er Abajo ikke generende for almindelig samtale i køkkenet, da emfanget har et lavt støjniveau og derved nærmest lydløst leder madosen væk fra madlavningen og effektivt fjerner diverse madlugte og dampe. Abajo emfanget indbygges direkte i bordpladen, hvilket ikke kun giver ekstra plads omkring kogezonen men ligeledes skaber de perfekte omgivelser for fælles madlavning og samtale i køkkenet. 

 

Se de øvrige bordemfang fra Gutmann her

 


Oplev Abajo emfanget i andersen & nielsens showroom på Meterbuen 2-4 i Skovlunde eller se det og mange andre GUTMANN-produkter på www.gutmann.dk.
 


Dato: 13-03-2014 -
 Tilbage til nyhedsoversigten


GUTMANN v/ andersen & nielsen as | Meterbuen 2-4 | 2740 Skovlunde | Tlf: 36 41 02 00 | Fax: 36 41 69 32 | E-mail: info@gutmann.dk