GUTMANN Emhætter Emfang
  a+n: Vi beskæftiger os med markedsføring, salg, service og undervisning inden for værktøj, køkken og belysning. Læs mere her.
  BLANCO: Match din køkkenvask med dit køkkenarmatur. Se Blancos store udvalg af kvalitetsvaske i rustfrit stål, Silgranit® og Keramisk porcelæn her.
  INSINKERATOR: Alt organisk affald, kaffegrums, kyllingeben, grønsagsskræller etc. direkte ned i afløbet. Besøg insinkerator.dk og lær mere om køkkenkværne.
  •  

    Læs alt om trends og nyheder fra Gutmann på årets M.O.W. messe

  • Gutmann Amplia er et nyt, funktionelt og stilrent emfang!

  • Det populære emfang Llano - nu i den efterspurgte farve hvid.

Multifunktionelle emfang

Multifunktionelle emfang hitter
I takt med at vi i stigende grad går op i vores helbred og madvaner, stiller vi også flere krav til vores køkken som praktisk arbejdsområde. Derfor vil vi gerne have multifunktionelle og praktiske køkkenelementer!

 

 

Om Gutmann

Frontløber inden for innovative emfang i Europa
Gutmann-emfang produceres på fabrikken i Mühlacker i Tyskland. Firmaet Exklusiv-Hauben Gutmann GmbH blev grundlagt i 1997 og leverer fortsat nogle af de mest unikke emfang og udsugningsløsninger i Europa!

 

 

Læs mere om Gutmann

 

Showroom

Få kvalificeret rådgivning omkring emfang
Gutmanns emfang er aldrig en standardløsning, for såvel smag, som behov og bolig varierer fra person til person. Kig derfor forbi a+n showroom i Skovlunde og se mange forskellige Gutmann emfang og løsninger.Læs mere om andersen & nielsens showroom i Skovlunde

 

Service

Vi servicerer ikke produkter købt hos Køkken24.dk

Vi oplever et stigende antal kunder, der bliver skuffede, når de oplever, at vi afviser reklamationer på BLANCO og GUTMANN varer købt hos e-butikken Køkken24.dk. Afvisningen skyldes, at disse produkter er parallelimporteret og derfor skal serviceres af den forhandler, hvor de er købt.  

 

Vi servicerer naturligvis produkter købt via vores danske forhandlere. 

Udfyld serviceanmeldelse her. 


GUTMANN v/ andersen & nielsen as | Meterbuen 2-4 | 2740 Skovlunde | Tlf: 36 41 02 00 | Fax: 36 41 69 32 | E-mail: info@gutmann.dk